BYENS BALLETSKOLE -
Velkommen til 
Byens Balletskole

Ballet giver venskaber for livet
og oplevesler der aldrig bliver glemt!!

     


Byens Balletskole tilbyder ugentlig undervisning i Klassisk Ballet og Showdance for børn og unge fra 3 år.

Undervisning forgår i Multihuset, Sejs-Svejbæk, Julsøvej 126, 8600 Silkeborg.

Skolens leder og underviser, Tammy Sørensen er medlem af Royal Academy of Dance, Imperial Society of Teachers of Dancing og International Dance Teachers Association, tre af verdens mest indflydelsesrige dans uddannelsesorganisationer. Med medlemskab i disse organisationer kan man være sikker på høj kvalitet, professionel undervisning i alle dansestil. 

Tammy er også en certificeret underviser af PBT (Progressing Ballet Technique) som er en innovativ form for ballettræning med fokus på musklehukommelse og core styrke samt en certiceret underviser af dansetræning inspireret af ´Dance for P.D.´ metoden, en danseform specifikudviklet I USA og målrettet til Parkinsons patienter.
 
Når man vælger en danseskole for sit barn, er det vigtigt at finde en lærer, der ikke kun er kvalificeret, men som også er i stand til at fremme læring og hjælpe med at give de studerende en passion for dans. Dette er vores mål hos Byens Balletskole.

Sæsonen varer 10 måneder og afsluttes med store Sommeropvisning midt i juni hvert år som afholdes i Jysk Musikteater, Silkeborg.

 

Mange tak for besøget på vores hjemmeside. 
 
Varmeste hilsen
 
Tammy Sørensen
R.A.D. - RTS, A.I.S.T.D., A.I.D.T.A.


Byens Balletskole  -  tammy@byensballetskole.dk
SiteBuilder drevet af  Vistaprint